Haberler

Bursa'ya Çinli Gelin... -Üç Yıl Önce Çin'de Tanıştığı Han Yuan ile Çin'de Evlenen Serkan Akocak, Gemlik İlçesinde Türk Geleneklerine Göre Düğün Yaptı

İşçi Olarak Çalıştığı Çin'de Han Yuan ile Evlenen Serkan Akocak, Bursa'nın Gemlik İlçesinde Türk Geleneklerine Göre Düğün Yaptı.

İşçi olarak çalıştığı Çin'de Han Yuan ile evlenen Serkan Akocak, Bursa'nın Gemlik ilçesinde Türk geleneklerine göre düğün yaptı.

Gemlikli Serkan Akocak ile Çinli Han Yuan'ın düğünü, Atamer Turistik Tesislerinde yapıldı. Yuan'ın ailesinin bulunmadığı düğüne, Akocak'ın ailesi ve yakınları katıldı.

Serkan Akocak, Çin'e 4 yıl önce işçi olarak gittiğini belirterek, eşi Yuan ile bir doğum günü partisinde tanıştıklarını söyledi.

Tanışmalarının ardından film gibi bir aşka yelken açtıklarını ve üç yıl süresince çok güzel bir arkadaşlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Akocak, birlikteliklerinin mutlu sonla noktalanmasının heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Akocak, 15 gün izinlerinin bulunduğunu ve daha sonra Çin'e döneceklerini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title