Haberler

Bursa Valisi De "Ucube" Dedi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bugün Karacabey İlçesi'ne Yaptığı Ziyarette, "kentin Tarihi ve Turistik Değerlerine Gölge Düşürecek, Ucube Tarzı Yapılara Göz Yumulmamalı" Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kars'a yaptığı ziyarette 'İnsanlık Anıtı'yla ilgili 'Ucube' nitelendirmesinde bulunmasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, Bursa Valisi Şahabettin Harput, bugün Karacabey İlçesi'ne yaptığı ziyarette, "Kentin tarihi ve turistik değerlerine gölge düşürecek, ucube tarzı yapılara göz yumulmamalı" dedi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Özer ve Önder Matlı kardeşlerin Karacabey İlçesi'nde yaptıracakları lise ve iki yurt binası için düzenlenen protokol törenine katıldı. Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası'na geçen Vali Şahabettin Harput, burada yaptığı konuşmada kentin ekonomik, tarihi ve kültürel yapısına değindi.

Bursa ve ilçelerinin Türkiye'nin çok özel yerleri olduğunu ifade eden Vali Harput, "Kentin tarihi ve turistik değerlerine gölge düşürecek, ucube tarzı yapılara göz yumulmamalı" dedi.

Daha önce yaptığı konuşmaların bir çoğunda da sözlerini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli söylediği, "Durmak yok yola devam" sözleriyle tamamlayan Vali Şahabettin Harput, öğle yemeğini ilçedeki daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yedikten sonra Bursa'ya döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title