Haberler

Bursa: Uludağ, Karın Ardından Misafirlerine de Kavuştu

Kış Turizm Merkezlerinden Uludağ'da 2 Gün Önce Yağan Karla Birlikte Tatilciler de Zirveye Gelmeye Başladı. Yılbaşı Kutlamaları İçin Bir Günde Uludağ'a 3 Bin 500 Üniversiteli Tatil İçin Giriş Yaptı.

Kış turizm merkezlerinden Uludağ'da 2 gün önce yağan karla birlikte tatilciler de zirveye gelmeye başladı. Yılbaşı kutlamaları için bir günde Uludağ'a 3 bin 500 üniversiteli tatil için giriş yaptı.

Uludağ'daki oteller sezonu açarken, kar kalınlığının 2 bin 500 metre yüksekliğindeki zirvede 15 santimetreyi bulduğu bildirildi. 6 ayrı pistten sadece birisi hizmet verirken, kar kalınlığının 30-40 santimetreye çıkmasıyla bütün pistlerde kayak yapılabileceği bildirildi. Otobüslerle Uludağ'a gelen üniversiteli gençler de otellerine yerleşti. Yetkililer bir günde Uludağ'a turlarla 3 bin 500 kişinin giriş yaptığını belirterek, Kurban Bayramı ve yılbaşı için daha fazla kar beklediklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title