Haberler

Bursa: Uludağ'da Kar Olmayınca Personel Duaya Çıktı

Kış Turizminin Önemli Merkezlerinden Uludağ'da Kar Olmaması, Kayak Keyfini Dört Gözle Bekleyen Turistlerin Yanı Sıra Otellerde Çalışan Personeli de Düşündürüyor. Otellerde Çalışan Personel, Bütün Gelirlerinin Kara Endeksli Olması Sebebiyle Kar Duasına Çıktı.

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar olmaması, kayak keyfini dört gözle bekleyen turistlerin yanı sıra otellerde çalışan personeli de düşündürüyor. Otellerde çalışan personel, bütün gelirlerinin kara endeksli olması sebebiyle kar duasına çıktı.

Zirvede yaklaşık 1.5 ay önce yağan ve kalınlığı 1 metreyi aşan karın erimesi otelcileri de zora soktu. Sezonu aralık ayının ortalarında açmayı düşünüp, Kurban Bayramı ve yeni yıl için müşteri bekleyen otelciler sıkıntı yaşarken, Srilanka'dan Uludağ'ı görmek için Türkiye'ye gelen Hayy Lanka da Aralık ayının ortasında kışın zirvede kar olmamasına şaşırdığını söyledi. Uludağ'daki otellerde çalışmak için Bursa'ya gelen personel de çimlerle kaplı pistin ortasında duaya çıktı. Ayağına kayakları takan personel çimde keyif yapmaya çalıştı. Kayak yapmayı bilmeyenler düşünce ortaya renkli görüntüler çıktı. Bu arada Uludağ'da ATV ile safari yaptıran Mahmut Koltukçu da kar olmayınca meydanda şov yaptı.

Meteoroloji yetkilileri, Uludağ'da bu hafta sonu ya da önümüzde hafta kar yağışı beklendiğini açıkladı. Uludağ'daki otellerin tamamının sezona hazır olduğu da bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title