Haberler

Bursa Trafiğine "Fetih" Düzeni

Osmangazi Belediyesi'nin Bu Yıl Üçüncüsünü Düzenlediği Osman Gazi'yi Anma ve Fetih Kutlamaları Çerçevesinde Bugün Gerçekleştirilecek Olan Fetih Yürüyüşü Sebebiyle Şehir Ana Noktalarında Trafiğin Kesileceği Duyuruldu.

Osmangazi Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Osman Gazi'yi anma ve fetih kutlamaları çerçevesinde bugün gerçekleştirilecek olan fetih yürüyüşü sebebiyle şehir ana noktalarında trafiğin kesileceği duyuruldu.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün de katılacağı fetih yürüyüşü öncesi restorasyonu tamamlanan Saltanat Kapı ve Bursa surlarının açılışı yapılacak. Açılış dolayısıyla yarın saat 14.30'dan itibaren Osmangazi Caddesi trafiğe kapatılacak. Ambulansların dışındaki araçların geçişine izin verilmeyecek, bu araçlar Temiz Cadde'ye yönlendirilecek.

Saat 15.00'daki açılış ve ardından fetih yürüyüşünün başlamasıyla birlikte ise Atatürk Caddesi trafiğe kapanacak. Fetih yürüyüşünün yapılacağı Atatürk, İnönü, Cumhuriyet, Cemal Nadir ve Altıparmak caddeleri saat 15.30'dan itibaren trafiğe kapatılacak. Caddeler, yürüyüşün tamamlanmasıyla birlikte tekrar ulaşıma açılacak.

Yetkililer, mecbur kalmadıkça 15.00-17.00 saatleri arasında şehir merkezine özel araçla girilmemesini istedi.

(MŞ)

06.04.2007 17:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title