Haberler

Bursa Trafiğine Droneli Denetim

Bursa trafiğine droneli denetim Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından mercek altına alınan ana arterler ve kavşaklar drone ile kontrol ediliyorBURSA - Bursa Emniyet Müdürlüğü şehrin trafik meselesini çözmek için kolları sıvadı.

Bursa trafiğine droneli denetim

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından mercek altına alınan ana arterler ve kavşaklar drone ile kontrol ediliyor

BURSA - Bursa Emniyet Müdürlüğü şehrin trafik meselesini çözmek için kolları sıvadı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesine dahil edilen motosikletli trafik timlerinin kavşaklar ve ana arterlerde göreve başlamasının ardından trafiğin son durumu havadan drone kamera ile denetlendi. Acemler ve Carrefour kavşaklarını drone ile mercek altına alan ekipler yapılan trafik ihlallerini de anında tespit ediyor.

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak'ın talimatıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesine dahil edilen motosikletli trafik timleri göreve başladı. Timlerin özellikle ana arterler üzerindeki çalışmalarının ardından trafikte büyük ölçüde rahatlama yaşanırken, personel takviyesinin ardından yaşanan iyileşmenin daha detaylı incelenebilmesi için trafiğin yoğun olarak yaşandığı bölgeler sabah saatlerinde drone kamera ile havadan görüntülendi. Alınan tedbirlerin yanı sıra Acemler - Carrefour arasında meydana gelebilecek olan trafik kazası, araç arızası, trafik ihlali gibi trafik sorunları sebebiyle sıkışan trafiğin seyri de drone kamera ile incelendi.

Takviye personel ile oluşturulan motosikletli trafik timleri, trafiğin yoğun olduğu saatlerde özelliklere kavşaklara kısa sürede ulaşarak, trafiğe anında müdahale ediyor.

Son 3 gündür trafikte yaşanan rahatlamadan memnun olduklarını ifade eden sürücüler, "Denetimlerin artmasından memnunuz, trafikte rahatlama var, ancak yollar araç yoğunluğu için yeterli değil" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa Emniyet Müdürlüğü 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title