Haberler

Bursa Terminalinde Kaçak Sigara Kovalamacası

Bursa terminalinde kaçak sigara kovalamacasıBURSA (DHA)-BURSA'ya Mersin'den gönderilen kolilerin içersinde bulunan kaçak sigaralar kamera görüntülerini izleyen özel güvenlik görevlisinin dikati sayesinde yakalandı.

Bursa terminalinde kaçak sigara kovalamacası

BURSA (DHA)-BURSA'ya Mersin'den gönderilen kolilerin içersinde bulunan kaçak sigaralar kamera görüntülerini izleyen özel güvenlik görevlisinin dikati sayesinde yakalandı. Görevlinin şüphelenmesi sonucu kolilere el konuldu. Polis tarafından koliler açılınca kaçan şüpheliler yakalandı. Bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Mersin'den kimliği henüz berilnemeyen bir kişi tarafından 2 bin 810 paket sigara üst üste bantajlanan 7 koliye konularak şehirler arası yolcu taşıyan otomüs aracılığı ile Bursa'ya gönderildi. Bursa terminaline gelen otobüsteki kolililer alan iki kişi bunları bir başka acele şekilde yüklemesi güvenlik kamerası görüntülerini izleyen görevlinin dikakatini çekti. Görevlinin önce özel güvenliğe ardından polise haber vermesi sonucu aractaki koliler açılınca sigalara ortaya çıktı. Yakalanacağını anlayan iki kişi kaçarak uzaklaşırken bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Bir süre sonra yakalanan şüphelilerin Suriye uyruklu B.B. ve M.A olduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şubesi'ne götürülürken sigaları gönderen kişinin kimliği araştırılıyor.

Görüntü bilgisi: güvenlik kamerası görüntüleri Bursa klasörüne geçiliyor

Görütü dökümü

Kovalamacadan görüntüler

Detaylar

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title