Haberler

Bursa Şimşek Dha'nın Yeni Platformu Dhafinans'ı İnceledi

Şimşek DHA'nın yeni platformu DHAFinans'ı incelediŞimşek DHA'nın yeni platformu DHAFinans'ı incelediHilal Sarı / Bursa, 23 Mart (DHA) ? Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi sırasında lansmanı gerçekleşen, finansın haberle buluştuğu DHAFinans platformunu inceledi.

Şimşek DHA'nın yeni platformu DHAFinans'ı inceledi

Şimşek DHA'nın yeni platformu DHAFinans'ı inceledi

Hilal Sarı / Bursa, 23 Mart (DHA) ? Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi sırasında lansmanı gerçekleşen, finansın haberle buluştuğu DHAFinans platformunu inceledi.

Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi sırasında DHA standını ziyaret ederek, hızlı, tarafsız, yenilikçi habercilik anlayışını benimseyen DHA ve finans sektörünün en köklü firmalarından Foreks işbirliği ile ortaya çıkan DHAFinans platformuna ilişkin DHA Finans Piyasaları Müdürü Türker Akanlar'dan detaylı bilgi aldı.

Şimşek canlı yayın da verilen, finans dünyasındaki son gelişmelerin verildiği yeni terminal için DHA'yı kutladı ve başarılar diledi. (Fotoğraflı)

DHA-Ekonomi - Türkiye-İstanbul / Merkez - EKONOMİ SERVİSİ

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Şimşek 23 Mart Uludağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title