Haberler

Bursa: Sezar Sirki'nde Nefes Kesen Motosiklet Gösterisi

Dünyanın En Ünlü Sirkleri Arasında Yer Alan Sezar Sirki, Özellikle 4 Kişilik Brezilyalı Grubun Motosiklet Şovuyla Bursalılar'ı Büyüledi. Metrelerce Yüksekte Ölüme Meydan Okuyan Akrobat, Aslanların Gösterisi, Midilli Atları Üzerindeki Köpeklerin Şovu En Çok Çocuklardan Alkış Topladı.

Dünyanın en ünlü sirkleri arasında yer alan Sezar Sirki, özellikle 4 kişilik Brezilyalı grubun motosiklet şovuyla Bursalılar'ı büyüledi. Metrelerce yüksekte ölüme meydan okuyan akrobat, aslanların gösterisi, Midilli atları üzerindeki köpeklerin şovu en çok çocuklardan alkış topladı.

Sezar Sirki, Türkiye turnesi kapsamında Bursa'da gösteriye başladı. Carrefour Nilüfer Alışveriş Merkezi alanında stand kuran sirk, gala gecesinde bin kişiye müthiş dakikalar yaşattı. Özellikle 4 kişinin yaptığı motor şov, büyük ilgi topladı.

Motor şovun kahramanları Brezilyalı Sauza ailesi, küçük küreler içinde yaptıkları hız denemeleriyle adrenalini yükseltti. Sirkte görev alan Palyaço Çiko Frankini, çocukları kahkahaya boğdu. Aslan terbiyecileri Fransız çift Frederic ve Martini ise, gösterileriyle yürekleri ağızlara getirdi. Sezar Sirki'nin sahneye koyduğu en ilgi çekici şovlardan biri de 'Kostüm Magic' oldu. Kostüm Magic'in kahramanları Altınay ile Liza, 6 dakikada 10 kıyafet değiştirerek izleyenleri şaşırttı. Ukraynalı bir ailenin üyeleri olan Oleg ve Angliena ile kızları Katerina, ip trapezinde bale yaparak izleyicileri büyüledi.

Türkiye turnesini Bursa'dan sonra Eskişehir'de devam ettireceklerini söyleyen Sezar Sirki Müdürü Mecit Kopdağ, 30 kişilik ekiple çalıştıklarını söyledi. İtalyan organizatör öncülüğünde Kazak, Fransız, Macar, Malezyalı, Polonyalı ve Rus sanatçılarla çalıştıklarını belirten Kopdağ, dünyanın sayılı sirkleri arasında gösterildiklerini kaydetti. Kopdağ, "Türkiye'deki turnelerimiz 6 aylık periyotlar halinde düzenleniyor. Bursa'daki gösterilerimiz ise hafta sonu 3 seans, perşembe ve cuma günleri 2 seans, pazartesi ve salı günleri de 1 seans şeklinde yapılacak. Biletler 10,15 ve 20 milyon olarak değişiyor. Bursa'dan sonra Eskişehir, Ankara, Uşak, İzmir, Balıkesir ve Çanakkale'de de standlar kuracağız. Adrenalin yaşamak isteyen herkesi sirkimize bekliyoruz" dedi.

Sezar Sirki'nde ip cambazları, jonglörler, aslan gösterisi, kostüm magic, yer akrobatları, salıncak, köpek gösterisi, trapez ve motor şov gibi ilgi çekici gösteriler bulunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title