Haberler

Bursa Sevgilisini Bıçakla Yaralayan Genç Kadın İntihar Etmek İçin Çırılçıplak Halde Pencereye Çıktı

Sevgilisini bıçakla yaralayan genç kadın intihar etmek için çırılçıplak halde pencereye çıktı

BURSA'nın merkez Osmangazi İlçesinde sevgilisi 40 yaşındaki Mümin K.?yı bıçakla bacağından ve sırtından yaralayan 32 yaşındaki Gülşen A. çırılçıplak soyunup elindeki bıçakla intihar etmek için pencereye çıktı. Genç kadını, kilitli kapıyı çilingire açtırarak içeri giren polisler engelledi.

Olay Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi TOKİ Konutları F Blok 4. Katta meydana geldi. İddiaya göre bir süredir birlikte yaşayan Gülşen A. ile Mümin K. aşırı derecede alkol aldıktan sonra para yüzünden tartışmaya başladı. Gülşen A. Eline geçirdiği bıçakla svgilisi Mümin K.?yı sırtından ve bacağından bıçakladı, daha sonra da evin kapısı kilitleyip anahtarı da tuvalete atıp sifonu çekti. Genç kadın daha sonra çırılçıplak bir halde elinde bıçakla 4. kattaki evin salonunun penceresine çıkarak intihara teşebbüs etti. Bu sırada yaralı Mümin K. 155 Polis İmdat'ı arayarak yardım istedi. Eve gelen Cinayet Masası ekipleri kilitli kapıyı çilingire açtırarak içeri girdi. Polisler Mümin K.'yı kurtarırken, itfaiye merdiveniyle balkona çıkıp içeri giren diğer polis ekibi de genç kadını pencereden uzaklaştırdı. Gülşen A. ve Mümin K. hastaneye kaldırıldı. Oyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title