Haberler

Bursa: Sanat Güneşi Zeki Müren'e Vefasızlık

Sanat Güneşi Zeki Müren, Ölümünün 10. Yıl Dönümünde Yakınları ve Sevenleri Tarafından Kabri Başında Anıldı. Anma Törenine Devlet Protokolü ve Sanat Dünyasından Kimsenin Katılmaması, Sanatçının Yakınlarını Üzdü.

Sanat Güneşi Zeki Müren, ölümünün 10. yıl dönümünde yakınları ve sevenleri tarafından kabri başında anıldı. Anma törenine devlet protokolü ve sanat dünyasından kimsenin katılmaması, sanatçının yakınlarını üzdü.

Türk Eğitim Vakfı ile TSK Mehmetçik Vakfı tarafından Emirsultan Mezarlığı'nda düzenlenen anma merasimine, sanatçının yeğeni Sevtuğ Olgaç, Zeki Müren Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile sevenleri katıldı. TSK Mehmetçik Vakfı tarafından sanatçının kabrine çelenk konulmasıyla başlayan törende, dualar okundu. Zeki Müren Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile sevenleri, sanatçının kabrine çiçek koydu. Törenlere devlet protokolü ve sanat dünyasından kimsenin katılmaması dikkat çekti.

Sanatçının mezarı başında edilen duaların ardından, Emirsultan Camii'nde mevlit okutuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title