Haberler

Bursa: Şampiyon Badmintonculara Ödül

Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, Mekodonya'da Yapılan 13 Yaş Badminton Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi Temsil Ederek Balkan Şampiyonu Olan 5 Sporcuyu Makamında Kabul Ederek Ödüllendirdi.

Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, Mekodonya'da yapılan 13 yaş Badminton Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil ederek Balkan Şampiyonu olan 5 sporcuyu makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Makedonya'da şampiyon olarak Bursa'ya dönen Osmangazi Belediyesi Badminton Takımı'nı makamında ağırlayan Bursa Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, sporcuları almış oldukları başarılı dereceler nedeniyle tek tek kutladı. Son yıllarda sporda elde edilen başarıların gün geçtikçe arttığını ifade eden Gümüş, "2003 yılında genel anlamda 119 sporcu Tükiye ve uluslararası alanda derece elde ederken, 2005 yılında 259 rakamına ulaşmıştır. Bu Türkiye genelinde yapılan büyük bir başarıya örnektir. Bu başarılar ekip halinde olmaktadır. Bursa'da da bu başarıların artması için el birliğiyle çalışmalar devam ediyor. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak başarılarının devamını dileriz" dedi.

Gümüş, daha sonra başarılı olan sporculara hediyeler vererek kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title