Haberler

Bursa Parmağına Saplanan Merdivenin Vidası ile Hastaneye Böyle Getirildi

Parmağına saplanan merdivenin vidası ile hastaneye böyle getirildiBursa'nın İnegöl ilçesinde, meyve ağaçlarının seyreltme çalışmasını yaparken parmağına ahşap merdivenin vidası saplanan Erdem Çan, merdiven ile birlikte devlet hastanesine getirildi.

Parmağına saplanan merdivenin vidası ile hastaneye böyle getirildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, meyve ağaçlarının seyreltme çalışmasını yaparken parmağına ahşap merdivenin vidası saplanan Erdem Çan, merdiven ile birlikte devlet hastanesine getirildi. Çan'ın parmağına saplanan vida çağrılan itfaiye görevlisinin yardımı ile çıkartıldı.

İnegöl'e bağlı Ortaköy Mahallesi'nde çiftçilik yapan Erdem Çan, meyve ağaçlarını seyreltmek için ahşap merdivenle ile çalışırken görülmez kazanın kurbanı oldu. Eline merdivenin vidası saplanan Çam, acılar içersinde kıvranmaya başladı. Haber verilmesi sonucu gelen 112 Sağlık ekipleri vidayı çıkartamayınca çareyi merdiveni testere ile kesip küçülttükten sonra kalan bölümü ile Çam'ı, hastaneye getirmekte buldu. Merdivenin kesilmesinden sonra Çam, parmağa saplanan vidanın olduğu küçük bir merdiven ile hastaneye getirildi. Çiftçinin parmağı itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Çam'ın sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title