Haberler

Bursa: Osmangazi Belediyesi Çalışanlarına Göz Taraması

Osmangazi Belediyesi Çalışanlarına Göz Taraması Yapıldı. Özel Hayat Hastanesi ile Belediye ve Mahalli İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-bir-sen) İşbirliği ile Belediye Başkanı Recepe Altepe Başta Olmak Üzere Bütün Belediye Personelinin Gözleri Muayene Edildi.

Osmangazi Belediyesi çalışanlarına göz taraması yapıldı. Özel Hayat Hastanesi ile Belediye ve Mahalli İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) işbirliği ile Belediye Başkanı Recepe Altepe başta olmak üzere bütün belediye personelinin gözleri muayene edildi.

Osmangazi Belediye binasında gerçekleştirilen taramada gözlerinde hata olan personelin durumları ortay konuldu. Muayene sırasında belediye çalışanlarına, yeni sağlık düzenlemeleri doğrultusunda SSK ve BAĞ-KUR ile yapılan anlaşmalar ile özel hastanelerin kazandığı işlerlik hakkında bilgi de verildi. Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ve Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkul'un da hazır bulunduğu taramada Özel Sektör ve kamu kuruluşlarının birlikteliğinden doğan projelerin önemine değinildi.

Göz taramasından geçen Başkan Altepe'nin gözlerinde her hangi bir rahatsızlıkla karşılaşılmadı. Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkul'a Osmangazi Belediyesi personeline yönelik yapılan göz taraması için teşekkür eden Altepe, "Sağlık her şeyden önce geliyor, sağlığınızı kaybettiğinizde hayatta hiçbir şeyin anlamı kalmıyor. Bunun için yürütülen bu çalışma büyük anlam taşıyor" dedi.

Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkul ise göz sağlığının önemine dikkat çekerek, "Çalışma hayatımız boyunca sık sık bilgisayar karşısında olduğumuz için gözlerimiz oldukça hasar görüyor. Hepimizin aslında periyodik olarak göz sağlığı taramasından geçmesi gerekiyor. Fakat yoğun iş temposunda sağlığımıza gereken önemi veremiyoruz. Bu yüzden hizmetlerimizi sizlerin çalışma ortamlarınıza getiriyoruz ki bizim kadar sizlerde sağlınıza önem verin" şeklinde konuştu.

(İRF-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title