Haberler

"Bursa, Öncü Kimliğini Pekiştirecek"

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl geleneksel hale getirdiği personel iftarı, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Merinos AKKM) fuaye alanında yapılan iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hizmete aldığı yatırımlarla birçok alanda Türkiye'ye örnek olan Bursa'nın kazandırılacak daha yüzlerce eserle birlikte öncü kimliğini pekiştireceğini söyledi.

Başkan Altepe ve AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'un yanı sıra Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın da katıldığı programa, Büyükşehir bürokratları aileleriyle birlikte eşlik etti. Program sonunda Büyükşehir ve BUSKİ'den emekli olan personel, Başkan Altepe'nin elinden teşekkür plaketlerini aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı konuşmada, personelin Ramazan ayını ve yaklaşan Kadir gecesini kutladı. Konuşmasında yaptıkları hizmetlere değinen Başkan Altepe, Bursa'ya hizmet etmenin büyük onur olduğunu kaydetti. Hedefleri olan Türkiye'nin güçlü şehirlere ihtiyacı bulunduğunu, Bursa olarak bu hassasiyet doğrultusunda adımlar attıklarını belirten Başkan Altepe, gerçekleştirdikleri yatırımlarla 2023 hedeflerine katkı sağladıklarını ifade etti. Tarihi Kentler Birliği (TKB) ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'ni (SKB) kurduklarını hatırlatan Başkan Altepe, güçlenen Türkiye yolunda ilerlediklerini belirtti. Bugüne kadar yapılamayanları yaptıklarını, dün için hayal olan onlarca yatırımı hizmete aldıklarını vurgulayan Başkan Altepe, "Belediye binasını, yerli tramvayı, yerli uçağı, çamur yakma tesisini ve çevreci tesisleri kurduk. Türkiye'de en çok arıtma tesisi yapan belediyeyiz" dedi. Bursa'nın onlarca konunun yanında özellikle tarihi ve kültürel miras çalışmalarıyla öne çıktığını, yer altı ve üstündeki 450'yi aşkın eserin Büyükşehir Belediyesi'nin inisiyatifi ile restore edildiğini vurgulayan Başkan Altepe, "Kalkınma için de örnek teşkil ettik. Üretim sanayii için rol model niteliğinde yönlendirmelerde bulunduk. Yine tarım konusunda örnek olan adımlar attık" diye konuştu.

Tüm bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde emeği olan belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Altepe, "Siz değerli arkadaşlarımızın katkılarıyla Bursa'ya daha yüzlerce eser kazandırmaya devam edeceğiz. Yaptığımız icraatlar, UNESCO ve DSÖ gibi uluslararası kurumların yönetmelik değişikliğine gitmesine neden oluyor. Verilen emekler nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, iftar programı kapsamında Büyükşehir ve BUSKİ'den emekli olan personele teşekkür plaketlerini takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Altepe Merinos Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title