Haberler

Bursa: Niran Ünsal, İznikliler'i Coşturdu

Bursa'nın İznik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen yıl sonu sergisinde, Niran Ünsal ve Elbi Yankı sahne aldı.

Bursa'nın İznik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen yıl sonu sergisinde, Niran Ünsal ve Elbi Yankı sahne aldı.

İznik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İznik Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan yıl sonu el sanatları sergisi, sahil kıyısında eski İznik Motel alanında geçtiğimiz Cumartesi günü başladı. Bu yıl 6.'sına imza atılan el sanatları şenlikleri, İznik Türk Sanat Müziği Korosu'nun sahneye çıkmasıyla başladı. Daha sonra sahneye, pop müzik dünyasına yeni adım atmaya başlayan genç sanatçı Elbi Yankı çıktı. Güzel sesi ve kıvrak danslarıyla ilgi çeken Yankı, sevenlerini coşturdu.

3 bine yakın seyircinin bulunduğu gecede daha sonra herkesin sabırsızlıkla beklediği pop müziği sanatçısı Niran Ünsal sahne aldı. Ünsal, hayranlarının karşısına şalvar tarzı pantolon ve çiçek desenleriyle kaplı sade spor bir buluz ile çıktı. Sahnedeki sempatik tavırlarıyla İznikliler'i büyüleyen güzel sanatçı, söylediği şarkılarıyla bazen coşturdu bazen de hüzünlendirdi.

Gecenin sunumunu İHEM Müdürü İsmail Aktaş yaparken, sahne alan her iki sanatçıya İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz, günün anısına birer buket çiçek ve 'İznik Çinisi' tabak hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title