Haberler

Bursa'nın Rekor Oy Alan Başkanı Göreve Başladı

Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, Bursa'daki belediye başkanları arasında en yüksek oy oranı ile seçildi.

Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, Bursa'daki belediye başkanları arasında en yüksek oy oranı ile seçildi. Korkmaz, göreve başladı.

Korkmaz, yüzde 63,8 oy oranı ile Bursa şampiyonu oldu. Ak Parti tarafından Büyükorhan Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Ahmet Korkmaz, rekor oy ile seçilerek Bursa birincisi oldu. Cumhur ittifakı adayı Ahmet Korkmaz, ilçesindeki her yüz seçmenden yaklaşık 63'ünün oyunu almış oldu.

"Bize bu günleri gösteren Mevla'ya hamd olsun" diyen Büyükorhan'ın yeni belediye başkanı Ahmet Korkmaz, "Tevazu, samimiyet ve gayretle çıkmış olduğumuz bu kutlu yolu Rabbimin izni ve çok değerli Büyükorhan halkının desteği ile zaferle sonuçlandırdık. Zirvede aldığımız bu bayrağı hem hizmet hem de oy oranıyla başarılı bir şekilde taşıyacağız. Bizden sonraki nesillere de yine zirve de aktarmak en büyük hedefimiz. Büyükorhan'da ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği dönemimizde çok güzel hizmetler yaptık. Yarım kalan projeleri tamamlamak ve bunların üzerine bir tık daha fazla hizmet yapabilmek adına canla başla, gece gündüz Büyükorhan için çalışacağız. Bütün bu süreç boyunca öncelikle bize destek olan cumhur ittifakı teşkilat mensuplarımıza, ekip arkadaşlarımıza ve bize gönül veren dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların bizde yeri çok ayrıdır. Bu sürecin kazasız belasız tamamlanmasında, bize oy versin vermesin, katkı koyan emek gösteren bütün hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

"Büyükorhan için gece gündüz çalışma zamanı"

Korkmaz, "Büyükorhan bir sınavı daha başarıyla vermiştir. Şimdi hizmet zamanı. El ele omuz omuza verip, Büyükorhan için gece gündüz canla başla çalışma zamanı. Bize oy veren vermeyen bütün kardeşlerimiz, Büyükorhanlı hemşehrilerimiz bizi gecenin herhangi vaktinde arayabilirler. Ben artık bu saatten sonra Büyükorhan'ın belediye başkanıyım. Bu bilinçle hareket edip bütün insanlarımızı kucaklayacağız ve önümüzdeki hedeflere gönül birliğiyle, güç birliğiyle hep birlikte yürüyeceğiz. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Büyükorhanlı hemşehrilerimiz verdikleri oylarıyla Bursa'da Büyükşehir Belediyesi dahil 18 belediye içinde en yüksek oy oranıyla bizleri buralara taşıdılar. Aldığımız yüzde 63,8 oy Bursa'da rekor bir oydur. Halkımızın hem oylarına hem de teveccühüne layık olmak için gece gündüz gayret edeceğiz. Desteklerinden dolayı Büyükorhan halkına şükranlarımı sunuyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Korkmaz Büyükorhan Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title