Haberler

Bursa'nın Altın Sporcuları

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Adına Katıldıkları Ümit-genç-balkan Karate Şampiyonası'nda, Milli Takım Kadrosuna Seçilen Karateciler Büyükşehir Belediyesi Tarafından Altınla Ödüllendirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü adına katıldıkları Ümit-Genç-Balkan Karate Şampiyonası’nda, milli takım kadrosuna seçilen karateciler Büyükşehir Belediyesi tarafından altınla ödüllendirildi.

Makedonya’nın Üsküp şehrinde yapılan Ümit-Genç-Balkan Karate Şampiyonası’nda Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Ramazan Pakkan, Ümran Alözkan ve Kübra Kaba, milli takım kadrosuna seçildi. Karate şampiyonasında Ramazan Pakkan 70 kg baylar arasında takımda 2., ferdide ise 3 olarak Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Bayanlarda 57 kg Ümran Alözkan hem takımda hem de ferdide ikinci olurken, +57 kg bayan Kübra Kaba da takımda 2. olmanın sevincini yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi, başarılarıyla Bursa’nın göğsünü kabartan sporculara, Belediyespor Kulübü’nde dün düzenlenen törende küçük altın armağan etti. Genç sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Subaşı, “Biz sporcularımızı kendi içimizde yetiştireceğimizi söylemiştik ve bu sözümüzün meyvelerini de alıyoruz. Karateci gençlerimizin başarıları bizleri çok mutlu etti. Tüm sporcularımız çok başarılılar. Kulüp olarak “Önce eğitim, sonra spor” diyor, sporcularımızın nice başarılara imza atmalarını diliyoruz” diye konuştu. Subaşı, “Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizi temsil etme noktasında iyi bir yerdeyiz. Belediyeciliğin yanı sıra sporda da önemli başarılara imzamızı atıyoruz” diye konuşurken, karate branşının altyapısını güçlendirmek amacıyla çeşitli okullarda seçmeler yapıldığını da sözlerine ekledi.

70 kiloda milli takım kadrosuna seçilerek Dünya Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanan Ramazan Pakkan, kampa katıldığından dolayı ödül töreninde bulunmazken; Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Subaşı ile Karate Şube Kaptanı Esat Yalman, Ümran Alözkan ve Kübra Kaba’ya küçük altın taktı.

(MŞ)

10.10.2007 16:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title