Haberler

Bursa: Mustafakemalpaşa'da Öğrencilere Uyuşturucu Konferansı

- Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, Emniyet Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Uyuşturucu ve Uyuşturucunun Zararları Konulu Konferansa Öğrenciler İlgi Gösterdi.

- Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu ve uyuşturucunun zararları konulu konferansa öğrenciler ilgi gösterdi.

Saat 14.00’te Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yesari Vural katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Fahri Yıldız bu gibi konferansların özellikle gençler için önemine işaret ederek, öğrencileri konu hakkında duyarlı olmaya davet etti. Bursa KOM Şube Müdürü Yesari Vural’da slayt gösterisi eşliğinde yaptığı konuşmasında, ana başlıklarla uyuşturucu maddelerin tarihçesini, suiistimalini, insan vücudunda yol açtığı tahribatı, gençler arasında uyuşturucuya nasıl başlanıldığını, uyuşturucu kullanan bir kişideki fiziksel, toplumsal ve ruhi belirtileri, uyuşturucudan uzak durmanın yollarını ve tedavi şekillerini anlatarak genç nesle çeşitli uyarılarda bulundu.

KOM Şube Müdürü Vural konuşmasının bir bölümünde, "4 çocuk babasıyım, bir evladımı yetiştirme yurdundan aldım. Bizler çocukları çok seviyoruz" deyince dinleyici öğrencilerin tezahürat alkışları salonu inletti. Öğrencilerin uyuşturucu konusunda oldukça bilgilendiği görülen konferansın sonunda İlçe Emniyet Müdürü Fahri Yıldız konuşmacı KOM Şube Müdürü Yesari Vural’a bir plaket takdim etti.

(AH-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title