Haberler

Bursa Mudanya'nın Şanslı Bebekleri

Mudanya'nın şanslı bebekleriBursa'nın Mudanya Belediyesi, anne ve bebek sağlığına hizmet veren Uğur Böceği projesinin çalışmaları kapsamında, Mudanya'da dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşılıyor.

Mudanya'nın şanslı bebekleri

Bursa'nın Mudanya Belediyesi, anne ve bebek sağlığına hizmet veren Uğur Böceği projesinin çalışmaları kapsamında, Mudanya'da dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşılıyor. Geçen yıl Aralık ayında başlayan proje kapsamında Başkan Hayri Türkyılmaz, Zeytin Dalı ve Uğur Böceği ekibiyle birlikte yeni doğan 140 bebeğe belediye atölyesinde üretilen beşikleri ve bebek setini hediye etti.

Mudanya'nın CHP'li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz başlattığı Uğur Böceği Projesi ile ilginç bir çalışmaya imza attı. Anne adaylarının hamile olduğu süre içersinde tüm ihtiyaçları ile özel olarak ilgilenen Mudanya Belediyesi dünyaya gelen çocukları ise Hoş Geldin Bebek sürpriz ile karşılıyor. Belediye Başkanı Türkyılmaz doğum yapan her ailenin evine giderek kendilerine atölyelerinde özel olarak yaptırdıkları beşik in yanı sıra zıbın, bebek şampuanı, kıyafetler, mama hediye ediyor. Mudanya'da, Zeytin Dalı adını verdikleri proje ile ihtiyaç sahibi yaşlıların tüm taleplerini de karşıladıklarını açıklayan Hayri Türkyılmaz şunları söyledi Göreve gelmeden önce Mudanyalılara, 'hiç bir çocuk yatağa aç girmeyecek. Kimse, kimsesiz kalmayacak' dedik. İlçemizde tüm mahallelerde evlere girerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Kendilerine, aramaları halinde bir telefon kadar onlara yakın olduğumuzu söylüyoruz. Mesela, kimsesi bulunmayan yaşlılarımızla çok özel ilgileniyoruz. Bunun yanı sıra 'Uğur Böceği Projemiz' de çok anlamlı. Anne hamile kaldıktan sonra hekimlerimiz anne adayımızı yakın takibe alıyor. Sağlığı ile çok özel ilgileniyor. Tüm gereksinimlerini karşılıyoruz. Bebek dünyaya gelince evine gidip kendisine, 'Hoş Geldin Bebek' diyerek, aileye beşik, kıyafet ve mama ile ateşini ölçecek cihaz dahi hediye ediyoruz. Bu proje kapsamında 140 bebeğe çeşitli hediyeler verdiklerini sözlerine ekleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bebeklerinde sağlıkları ile ilgilendiklerini açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hayri Türkyılmaz Mudanya Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title