Haberler

Bursa Meso Başkanlık Seçimleri

Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) başkan adayı Fehmi Duban, seçimi kazanacağına inandığını belirterek, "11 Mart'tan sonrası Bursa esnafı için çok farklı olacak. Projelerimizle esnafın önünü açacağız" dedi.

Duban, yaptığı yazılı açıklamada, geçmişteki başkanlık döneminde Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odasını'nın bu süreçte BESOB'un en faal ve en güçlü esnaf ve sanatkarlar odası olmasını sağladıklarını bildirdi.

Esnafın sorunlarını ve bunun çözüm yollarını bildiklerini anlatan Duban, "Görevde olduğumuz süreçte çeşitli meslek kollarında komisyonlar kurduk. MESO Kadın Girişimciler Komisyonumuz, Halı Yıkamacılar ve Diş Protezciler Meslek Komisyonumuz Türkiye'ye örnek olmuştur. Esnafımızı geçmişten geleceğe taşımak, özellikle AVM'lere karşı var olma yolunda etkili çalışmalar yaptık" diye konuştu.

Göreve geldikleri 11 Mart'tan itibaren odanın yerel yönetimlerle olan diyaloğunu en üst düzeye çıkaracaklarını dile getiren Duban, şunları kaydetti:

"Oda yönetimindeki meslek komisyonlarımızın sayısını arttıracağız. Daha katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim tarzı sergileyeceğiz. Kadın ve genç girişimcilerin önünü açacağız. Amacımız esnafın üzerindeki vergi yükünü en makul seviyeye indirmek. Bu çerçevede tabela ve reklam vergilerinin en asgari düzeye indirilmesi için diyalog çalışacağız. Vergi veren esnafın en önemli sorunu olan kayıt dışıyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Esnafımıza 7/24 hizmet verecek ve tüm sorunlarına yardımcı olacak çağrı merkezimizi kuracağız." - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title