Haberler

Bursa Meral Akşener, 'Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü' Eylemini Destekliyorum

Meral Akşener, 'Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü' eylemini destekliyorumBURSA'da 2 bin kişiye düzenlenen iftar yemeğine MHP'den ihraç edilen Meral Akşener de katıldı.

Meral Akşener, 'Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü' eylemini destekliyorum

BURSA'da 2 bin kişiye düzenlenen iftar yemeğine MHP'den ihraç edilen Meral Akşener de katıldı. İftarın ardından konuşma yapan Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Sayın Bahçeli, içiniz hiç sızlamıyor mu' ?? sözlerini kullandı. Akşener, Kemal Kılıçaroğlu'nun başlattığı Adelet Yürüşü desteklediğini belirtti.

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, Bursa Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde ki Hayat Lokantasın'nda 2 bin kişiye düzenlenen iftara katıldı. Akşener, iftar sonrası yaptığı konuşmada Devlet Bahçeli'nin referandum kararını ve politikalarını eleştirerek, "Şehitlerimize baktığımızda hepsinin sosyal medyasında bozkurt işareti var. Referandumdan sonra terörün biteceği söylenmişti. Referandumun ardından bugüne kadar 63 şehidimiz var. Bu günlerin sorumlusu Sayın Devlet Bahçeli'dir. Sayın Bahçeli, için hiç sızlamıyormu?, Türkiye'yi getirdiğiniz yerden hiç üzüntü duymuyormusunuz" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN EYLEMİNİ DESTEKLİYORUM"

Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adelet Yürüyüşü eylemine de değindi. Akşener, "Kılıçdaroğlu, İstanbul CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun hapse mahkum edilmesiyle ilgili bir adalet yürüyüşü başlattı. Allah gücünü arttırsın, Allah yardımcısı olsun. Bu eylemin biçimini destekliyorum. Çünkü provakasyon yok. Ne yaparsa kendine yapıyor. İnşallah Hayırlı olur" ifadelerini kullandı. MHP'den ihraç sonrası yeni bir oluşuma gidileceğinin sinyalini veren Akşener, " 1200 arkadaşımla uzun süren görüşmeler yaptık. 20 Haziran'da görülecek davanın sonucu ne olursa olsun bu ülkeyi kurdun kuşun eline bırakmayacağız, arkadaşlarımın yüzde 90'ı yeni bir oluşum kurulmasından yana" diye konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Meral Akşener Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title