Haberler

Bursa Mandalinayı Beğenmedi İki Pazarcıyı Vurdu

Mandalinayı beğenmedi iki pazarcıyı vurduBURSA'da pazar alışverişi yapan emekli polis memuru Gürkan Erol almak istediği mandalinaları beğenmediği için iki pazarcıyı tabanca ile vurdu.

Mandalinayı beğenmedi iki pazarcıyı vurdu

BURSA'da pazar alışverişi yapan emekli polis memuru Gürkan Erol almak istediği mandalinaları beğenmediği için iki pazarcıyı tabanca ile vurdu.

Olay Merkez Yıldırım ilçesinde bulunan Gökdere Pazar yerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Geçen yıl polis memurluğundan emekli olan Gürkan Erol, Özgür Dönmez'e ait tezgahtan mandalina almak istedi. Gürkan Erol iddiaya göre uzun süre mandalinaları inceledikten sonra satıcı Özgür Dönmez'e 'bunları değenmedim. Güzel mandanilen sat" dedi. Bunun üzerine Özgür Dönmez ile aynı tezgahta satış yapan Nuri Mutlu 'abi beğenmediysen pazarda mandalina satan çok arkadaş var. Onlardan alabilirsin' dedi. Kendisine bu şekilde yanıt verilmesine sinirlenen ve "benimle nasıl konuşuyorsun" diye bağıran Gürkan Erol, belindeki ruhsatlı tabancasını çıkartarak, Özgür Dönmez 'i karnından ve ayağından Nuri Mutlu'yu ise ayaklarından vurarak yaraladı. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar sağa sola kaçarken büyük panik yaşandı. Pazarda devriye gezen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sokak Timleri elinde silahla 'yanıma yaklaşmayın ben panik atak hastasıyım hepinizi vururum' diyen Gürkan Erol'u sakinleştirdikten sonra gözaltına aldılar. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökdere Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title