Haberler

Bursa Karabük'ten Umutlu

Güncelleme:

Bursaspor teknik sorumlusu Ersel Uzgur, hafta sonu oynayacakları Karabük maçıyla ilgili konuştu.

Bursaspor teknik sorumlusu Ersel Uzgur, haftaya 11 sakatla başladıklarını belirterek, "Ama bu sayı azaldı. İnşallah hafta sonunda Karabük'te çok iyi mücadele edip, taraftarımızın özlediği puanlarla Bursa'ya döneceğiz" dedi.

Özlüce Tesisleri'nde antrenman öncesi saha kenarında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uzgur, Galatasaray maçında oluşan atmosferde Bursa şehrinin takımına nasıl sahip çıkılacağını gösterdiğini ifade etti.

Uzgur, Atatürk Stadı'nda son yıllarda bu kadar kalabalık taraftar desteği olan bir maçın çok az olduğunu belirterek, "Maçtan sonra da tüm basın, taraftar, maça gelen ve gelmeyen sessiz çoğunluk takımının yanında olduğunu göstermiştir. Bu gösterme camianın gücünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bursa şehri takımına sahip çıktığı zaman nasıl bir güç haline geldiğini hepimiz gördük" diye konuştu.

1461 Trabzon maçından beri takımı hazırladıklarını ifade eden Uzgur, şunları kaydetti:

"Oyuncularımızın moral durumu iyi. İki maçta da çok iyi mücadele gösterdiler. Haftaya 11 sakatla başladık, ama bu sayı azaldı. İnşallah hafta sonunda Karabük'te çok iyi mücadele edip taraftarımızın özlediği puanlarla Bursa'ya döneceğiz. Karabükspor bu yıl iyi bir performans sergiliyor. Çok iyi sonuçlar alıyor. İyi oyuncuları var. Biz de onların güçlü ve zayıf yönlerini analiz edip ona göre bir oyun planıyla oynayacağız."

Muhabir: Cem Şan / Harun Kaymaz / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: İbrahim Uyar - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Özlüce Tesisleri Galatasaray Ersel Uzgur Bursaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title