Haberler

Bursa Kaldırımda Yürüyen Kadın Canını Son Anda Kurtardı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen özel halk otobüsü, otomobil ve motosikletin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen özel halk otobüsü, otomobil ve motosikletin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaldırımda yürüyen bir kadının kaçarak canını son anda kurtardığı kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İnegöl'ün Süleymaniye Mahallesi Gaziler Sokak ta seyir halinde olan Mehmet Bayram yönetimindeki 16 Y 6089 plakalı otomobil ve aynı yönde seyir halinde olan İbrahim Ertem Dere'nin kullandığı 16 BLU 36 plakalı motosiklet, Altay Caddesi üzerinde seyir halinde olan Rıza Demirci'nin idaresindeki 16 M 06093 plakalı Özel Halk Otobüsü ile çarpıştı. Şiddetli çarpışma sırasında kaldırımda yürüyen kadın kaçarak canını zor kurtartarırken, kazada motosiklet sürücüsü Ertem Dere ile özel halk otobüsünde yolcu olan Sahine Yılmaz ve Sezgin Salar yaralandı. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title