Haberler

Bursa: İş Kadınını Kaçırdığı Öne Sürülen Zanlı Yakalandı

Bursa'da Bir İş Kadınını Gizlice Bindiği Otomobilinde Silah Zoruyla Kaçırıp, Değerli Eşyalarını Gasp Etmeye Çalıştığı Öne Sürülen Zanlı, Polis Tarafından Gözaltına Alındı.

Bursa'da bir iş kadınını gizlice bindiği otomobilinde silah zoruyla kaçırıp, değerli eşyalarını gasp etmeye çalıştığı öne sürülen zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İnoksan'ın sahibi Vehbi Varlık'ın mobilya dekorasyon işiyle uğraşan eşi Yurdanur Varlık, 11 ay önce Çekirge'deki işyerinden evine gitmek için lüks otomobiline bindiğinde, aracının arka koltuğuna gizlice oturan kar maskeli kişi tarafından kaçırılmıştı. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, kullandığı araçla birlikte silah zoruyla şehir merkezinde gaspçı tarafından dolaştırılan Yurdanur Varlık, Uludağ yoluna götürülmek istenirken, park halindeki otomobillere kasıtlı çarparak polisin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Kendisini takip eden trafik polislerine arka koltuktan ateş açan ve Muradiye Çağlayan Yokuşu'nda aracı terk ederek kaçmayı başaran zanlıyı araştıran Gasp Bürosu ekipleri, 11 ay sonra 146 suçtan kaydı bulunan Recep P. (25) isimli şahsı gözaltına aldı.

ZANLIYI GÖZÜNDEN VE SESİNDEN TEŞHİS ETTİ

Haziran ayında Antalya'nın Alanya İlçesi'nde amcasının kimliğiyle hırsızlık suçu işleyip cezaevine giren ve 5 gün önce tahliye edilen Recep P.'nin ağabeyi, kardeşini arayan polislerin talebi üzerine sabıka kaydı bulunan kardeşini Asayiş Şube Müdürlüğü'ne teslim etti. Mağdur Yurdanur Varlık, Recep P. ile yapılan yüzleştirmede zanlıyı sesinden ve gözlerinden teşhis etti. Görgü tanıklarından birisi de zanlıyı teşhis etti. Gözaltına alınan zanlı Recep P.'nin ayağında olay günü belirtildiği gibi hafif bir aksama olduğu da belirtildi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen ve savcıya ifade vereceğini söyleyen zanlı Recep P, "Adam kaçırmak ve gaspa teşebbüs" iddiasıyla mahkemeye sevk edildi.

Zanlının, daha önce çizilen robot resmine çok benzediği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title