Haberler

Bursa Inegöl'de Pompalı Tüfekle Hesaplaşma

Bursa'nın İnegöjl ilçesinde meydana gelen olayda, 21 yaşındaki Hasan B., aralarında husumet bulunan 37 yaşındaki Yılmaz C.'nin tekel bayine gitti.

Bursa'nın İnegöjl ilçesinde meydana gelen olayda, 21 yaşındaki Hasan B., aralarında husumet bulunan 37 yaşındaki Yılmaz C.'nin tekel bayine gitti. Hasan B., pompalı tüfek ile ateş ettiği Yılmaz C.'yi yaraladı. Olaydan iki saat sonra ise bu kez Yılmaz C.'nin arkadaşı, Hasan B. ile yanında bulunan arkadaşını pompalı tüfekle yaraladı. Yardalılar hastaneye kaldırıldı. İnegöl'deki olay dün gece Hasan B.,'nin kullandığı 16 BBA 52 plakalı otomobili ile, aralarında husumet bulunan Yılmaz C.'nin, Sinanbey Mahallesi'ndeki tekel bayiine gitmesi sonucu meydana geldi. Hasan B., pompalı tüfekle işyerinde bulunan Yılmaz C.'yi ateş etti. Bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan Yılmaz C., ambulans ile önce İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralı daha sonra Bursa'da Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi. Olay sonrası kaçan Hasan B., iki saat sonra arkadaşı 20 yaşındaki İsmail A. ile birlikte otomobiline binip pompalı tüfekle saldııda bulunduğu tekel bayinin iki sokak arkasına geldi. İddiaya göre bunu öğrenen Yılmaz C.'ni arkadaşı 27 yaşındaki İsmil U., pompalı tüfekle Hasan B. ve İsmail A.'nın içersinde bulunduğu otomobile ateş etti. Saldırıda yaralanan iki kişi otomobil ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıdlıd. Şüpheli kaçarken polis hastane çevresinde aldığı öğnlemleri artırdı.

Olaylarla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title