Haberler

Bursa Inegöl'de Orman Yangını

Inegöl'de orman yangınıBursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Hamzabey mahallesi Ormanlığında çıkan yangın itfaiye ekipleri ve orman işletme müdürlüğü helikopteri ile büyümeden söndürüldü.

Inegöl'de orman yangını

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Hamzabey mahallesi Ormanlığında çıkan yangın itfaiye ekipleri ve orman işletme müdürlüğü helikopteri ile büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl'e bağlı Hamzabey mahallesi Ormanlık alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden baraj kenarında avlanan vatandaşlar durumu Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Yangın yerine gelen orman İşletme Müdürlüğüne ait üç arazöz ve İnegöl İtfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Rüzgarın da etkili olduğu yangın söndürme çalışmalarına helikopter de eklendi. Bursa İl Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme helikopteri barajdan su doldurup yangına müdahale etti. Karadan Orman İşletme ve İnegöl İtfaiye ekipleri, havadan ise helikopterin 20 sorti yapması sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. İki saat süren çalışmalar sonucunda yangın tamamen söndürüldü..

Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül, çıkış nedeni belirlenemeyen yangında30 dönüm ormanlık alanın yandığını söyledi

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title