Haberler

Bursa: İnegöl'de Bıçaklama Olayları

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde meydana gelen 3 ayrı bıçaklama olayında, 3'ü ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde meydana gelen 3 ayrı bıçaklama olayında, 3'ü ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Aytaç Ç. (17), Volkan A. (16), Sinan Y. (16), Emrah K. (17) ve Serkan S. (17) adlı şahıslar "yan bakma" yüzünden tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce Emrah K. karnından, Serkan S. ise sırtından aldıkları 1'er bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralandı. Çevreden yetişenler tarafından Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan şahıslar, buradaki ilk müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Bursa'ya sevk edilirken, Emrah K. burada ameliyata alındı. Olaydan sonra firar eden zanlılar Aytaç Ç., Volkan A. ve Sinan Y. İse, İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İkinci olay, saat 14.30 sıralarında Kültürpark girişinde meydana geldi. "Omuz atma" meselesinden çıktığı ileri sürülen bıçaklı kavgada 19 yaşındaki Halis K. hafif şekilde, ağabeyi Yasin K. (29) ise ağır şekilde yaralandı. Halis K. ayakta tedavi edilirken, ağabeyi Yasin K. ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Üçüncü bıçaklama olayı ise, saat 15.00 sıralarında Çakırçiftliği Mahallesi'nde meydana geldi. 2 gün önce bir düğünde tartıştıkları ve akraba oldukları öğrenilen Mehmet Emin Ç. (23) ile Emrullah B. (24) ve Emirşah B. (25) yeniden karşılaşınca tekrar tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışmanın büyümesiyle çıkan kavga sırasında sopa ile kafasından yaralanan Mehmet Emin Çiftçi, üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek, Emrullah ve Emirşah B. kardeşleri 1'er bıçak darbesiyle yaraladı. Yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralılardan Mehmet Emin Ç. ile Emrullah B. ayakta tedavi görürken, bıçak darbesi ile burnundan yaralanan Emirşah B. ise ameliyata alındı.

Olaylarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title