Haberler

Bursa İl Dernekler Federasyonundan Güroymak'a Ziyaret

Bursa’da faaliyetini sürdüren Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF) tarafından ‘Anadolu Kültür ve Kardeşlik Gezisi’ kapsamında dernek başkanları ve gazetecilerden oluşan 43 kişilik heyet, Bitlis’in Güroymak ilçesini ziyaret etti.

Bursa'da faaliyetini sürdüren Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF) tarafından 'Anadolu Kültür ve Kardeşlik Gezisi' kapsamında dernek başkanları ve gazetecilerden oluşan 43 kişilik heyet, Bitlis'in Güroymak ilçesini ziyaret etti.

Bursa İl Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun, Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir, 33 il dernek başkanı ve gazetecilerle birlikte ilçeye gelen heyet, ilk olarak Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'nu makamda ziyaret ettiler. Heyeti makamında kabul eden Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Heyete ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerinden bahseden Alibeyoğlu, sürdürülen çalışmalarla ilgili de bilgiler vererek, "Gerek kaymakamlık ve gerekse belediye olarak ilçemizde genelinde çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonra ümit ediyorum ki Güroymak ilçemiz sürekli yapılan yatırım ve atılımlarla gündeme gelecek ve gerçek değeriyle anılacaktır" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretin önemine vurgu yapan Alibeyoğlu, Bursa İl Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun ve beraberindeki diğer dernek başkanlarına teşekkürlerini iletti. Bursa İl Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun ise, Bitlis'e 7'nci ziyaretleri olduğunu söyledi. Dursun, "Biz sadece kültürel anlamda zaman harcıyorduk. Ancak yapmamız gereken bazı şeylerin önemli olduğunun farkına vardık. Bu sefer ki gelişimizde zengin bir kadroyla geldik. 10'un üzerinde basın mensubu getirdik. Geldik ve gördük ki çok farklı bir ortamla karşılaştık. Güroymak ilçesinde Belediye Başkanımız Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun 6 ayda 30 yılın hizmeti yaptığını yerinde görme fırsatımız oldu, kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum diye konuştu.

Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir ise BİLDEF'in çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, "Bitlis'te doğduk. Bursa'da doyuyoruz. Bursa'da doyunca da buraya özlem duyuyoruz. İnşallah bu ziyaret hedefine ulaşır. Güroymak ilçemizi ziyaret ettik. Kaymakam ve Belediye Başkanı Sayın Ufuk Özen Alibeyoğlu ilçede yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Memleketimizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bizlere göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı da bizleri son derece mutlu etmiştir" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Dursun Güroymak Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title