Haberler

Bursa İki Sambacı Aldı

Bursaspor, Bugün Brezilyalı 2 Oyuncu Jose Leandro Gomes ve Marcelo Rodrigues Marcelinho ile Anlaşmaya Vararak 2+1 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Bursaspor, bugün Brezilyalı 2 oyuncu Jose Leandro Gomes ve Marcelo Rodrigues Marcelinho ile anlaşmaya vararak 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan İbrahim Yazıcı’nın Marmaris’de bulunan otelinde yapılan görüşmeler neticesinde Brezilyalı defans oyuncusu Jose Leandro Gomes ve sol kanat oyuncusu Marcelo Rodrigues ile 2+1 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Başkan İbrahim Yazıcı, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“27 yaşındaki forvet Adriano’nun imzasının ardından diğer Brezilyalı oyuncular Leandro ve Marcelinho ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı.Yapılan transferler Bursaspor’a hayırlı olsun. Söylediğimiz transferleri gerçekleştiriyoruz. Güçlü Bursaspor için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.“

Sol kanat oyuncusu Marcelo Rodrigues’in 21 yaşında ve hücuma dönük oynadığı, her iki ayağını da iyi kullandığı bildirildi. Savunma oyuncusu Gomes’in 24 yaşında ve stoper mevkinde oynadığı açıkandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title