Haberler

Bursa: Hasta Ziyaretine Gelen Şahsın Otomobilini Çaldılar

Bursa'da, Hasta Ziyareti İçin Gelen Refakatçinin Hastane Önüne Bıraktığı Otomobilini Çalıp, Aynı Otomobille 4 Ayrı Hırsızlık Olayına Karışan 2 Şahıs Polis Tarafından Yakalandı.

Bursa'da, hasta ziyareti için gelen refakatçinin hastane önüne bıraktığı otomobilini çalıp, aynı otomobille 4 ayrı hırsızlık olayına karışan 2 şahıs polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, hasta ziyareti için Bursa Devlet Hastanesi'ne gelen Metin Çakır, çalıştığı iş yerine ait olan 16 APK 81 plakalı otomobili hastanenin karşısına bırakarak hastaneye girdi. Bu sırada suç kaydı bulunan R.Z. (16) ve A.Ç. (17) isimli 2 şahıs, kapılarını tornavidayla açtıkları otomobili düz kontak yaparak kaçırdı. Dışarıya çıktığında otomobilini bıraktığı yerde bulamayan Metin Çakır, durumu polise bildirdi. Aynı otomobille daha sonra Pınarbaşı Mahallesi'ndeki 4 ayrı otomobilin teyp ve kolonlarını çalan 2 zanlı, şehir turu attığı sırada Osmangazi Araştırma Bürosu ekipleri tarafından fark edilip takibe alındı. Çaldıkları otomobille polisten kaçan zanlılar, Eski Gemlik Yolu üzerinde polisin sıkıştırmasıyla kıskıvrak yakalandı. Üzerlerinden tornavida ve bıçak çıkan 2 şahsı etkisiz hale getirip gözaltına alan polisler, otomobilin içerisindeki çalıntı teyp ve kolonları da buldu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title