Haberler

Bursa Eski Valisi Harput'un Tutuklu Olduğu Davada 4 Tahliye

BURSA'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan eski vali Şahabettin Harput'un da aralarında bulunduğu 34'ü tutuklu, 60 sanığın yargılandığı davada 4 kişi tahliye edildi.

BURSA'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan eski vali Şahabettin Harput'un da aralarında bulunduğu 34'ü tutuklu, 60 sanığın yargılandığı davada 4 kişi tahliye edildi.

Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında 'silahlı terör örgütü yöneticisi olma' ve 'terörizmin finansmanın önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet' suçlamasıyla 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Bursa eski Valisi Şahabettin Harput'un da aralarında bulunduğu 34'ü tutuklu, 60 sanığın yargılanmasına devam edildi. 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın bugünkü duruşmasında mahkeme heyeti, kanun hükmünde kararname ile kapatılan Orhangazi Üniversitesi'nin mütevelli heyetinde yer aldığı öne sürülen Prof. Dr. Bülent Özdemir ile Yunus Dağ, Recep Göral ve Necden Yıldız'ı, yurt dışına çıkış yasağı koyarak tahliye etti.

Diğer sanıkların tututluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, tutuksuz sanıkların dinlenmesi için duruşmayı eylül ayına erteledi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahabettin Harput Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title