Haberler

Bursa: Eos Halkla İlişkiler Hizmete Girdi

EOS Halkla İlişkiler, bilgi donanımı ve iletişim danışmanlığı hizmetleriyle Bursa iş dünyasına "Merhaba" dedi.

EOS Halkla İlişkiler, bilgi donanımı ve iletişim danışmanlığı hizmetleriyle Bursa iş dünyasına "Merhaba" dedi.

Basın danışmanlığı, halkla ilişkiler danışmanlığı ve grafik tasarım hizmetleri olmak üzere üç ayrı alanda hizmet veren EOS Halkla İlişkiler, iletişim ve pazarlama stratejileri konularında markalara değer katmayı hedef ediniyor. Stratejik İletişim Danışmanı Serdar Ömeroğulları'nın kurucusu olduğu EOS Halkla İlişkiler, profesyonel ve güçlü kadrosuyla yerel ve ulusal pazarlarda belirlenen iletişim stratejileri doğrultusunda analiz, planlama ve uygulama fonksiyonlarıyla kurumsal başarıya ulaşmayı esas alıyor.

İletişim sektörünün tüm alanlarında, bir çok kurumsal firmada üst seviyede yöneticilik görevini yürüttükten sonra EOS Halkla İlişkiler Şirketi'ni kuran Serdar Ömeroğulları, amaçlarının hedefe yönelik etkin ve ekonomik iletişim stratejileriyle işletmelere katma değer oluşturmak olduğunu ifade etti. Aynı zamanda Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nde de başkan yardımcılığı görevini sürdüren Ömeroğulları, "İletişim ve pazarlama sektöründeki tecrübelerimi, Bursa iş dünyası temsilcilerinin kurumsal itibarını arttırmaya yönlendirerek, profesyonel çözüm ortaklığını amaçlıyorum. EOS Halkla İlişkiler, tam hizmet ajansı mantığıyla, iletişim sektörüne ekodinamik bir anlayış kazandıracak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title