Haberler

Bursa - Emre Altuğ Bursa Da Sevgliler İçin Söyledi

Pop Müziği Şarkısıcı Emre Altuğ Bursa'da Dün Gece Verdiği Konserde Sevgililer Günü Dolayısıyla En Güzel Aşk Şarkılarını Seslendirerek Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

POP müziği şarkısıcı Emre Altuğ Bursa'da dün gece verdiği konserde Sevgililer Günü dolayısıyla en güzel aşk şarkılarını seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Bursalı sevenleri ile Suare'de buluşan Emre Altuğ, Sevgililer Günü konserine "Çifte Kavrulmuşö şarkısıyla başladı. Salonu dolduran bin 500 hayranından gördüğü ilgi karşısında "harikasınızö diyerek teşekkür eden Altuğ, iki gün önce kutlanan "Sevgililer Günü" için ise "Merhaba Çakma Sevgililer Günü"nün, "Çakma Sevgilileri" esprisini yaptı.Sevenlerinin karşısına yırtık kot pantolon, beyaz gömlek ve siyah yelekle çıkan Emre Altuğ, özellikle genç kızların ilgi odağı oldu.Altuğ, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla, soğuk Bursa akşamında hayranlarının içini ısıttı. Kendi şarkılarının yanı sıra, Erkin Koray'a ait 'Şaşkın', ve Nazan Öncel'e ait olan 'Erkekler de Yanar' isimli şarkılara da yer veren sanatçı, iki saati aşkın konserinde hayranlarına müzik ziyafeti çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title