Haberler

Bursa: Emlakçıyı Sahte Avro ile Dolandırdılar

Bursa'da Kiraladıkları Evin 3 Aylık Depozitosu Olarak Emlakçıya Sahte 1000 Avro Verip Para Üzeri Olarak 400 Dolar ve 200 YTL Para Alan Kimliği Belirsiz İki Kişi Kayıplara Karıştı.

Bursa'da kiraladıkları evin 3 aylık depozitosu olarak emlakçıya sahte 1000 Avro verip para üzeri olarak 400 Dolar ve 200 YTL para alan kimliği belirsiz iki kişi kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl İlçesi'ne bağlı Hamidiye Mahallesi Barış Sokak'taki Hilmi Yeltekin'in (60) emlakçı dükkanına kiralık iş yeri hakkında görüşmek için gelen 1'i bayan 2 şahıs, kendilerini tekstilci ve öğretmen olarak tanıtıp iş yerini kiralamak istediklerini söyledi.

3 aylık kira bedelini depozito olarak isteyen Yeltekin'e 2 adet 500 Avro verip para üzeri olarak da 400 Dolar ve 200 YTL alan şahıslar, iş yerinden ayrıldı. Ertesi gün parayı bozdurmak için döviz bürosuna götüren Hilmi Yeltekin, Avro'ların sahte olduğunu öğrenince polise başvurdu. Olayla alakalı soruşturma başlatan polis, kimliği belirsiz dolandırıcıların peşine düştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title