Haberler

Bursa Dördüncü Kattan Atlayarak Yaralı Kurtulan Kadın, Yaşadığı Dramı Anlattı Hd

Dördüncü kattan atlayarak yaralı kurtulan kadın, yaşadığı dramı anlattıMehmet İNANBURSA,(DHA)-BURSA'da, ikiz bebeklerini tedavi ettirmek için geldiği kayınpederi A. Y.'nin 4. kattaki evinin önüne kurulan iskeleye çıkıp buradan kendini boşluğa bırakan 3 çocuk annesi Songül Y.

Dördüncü kattan atlayarak yaralı kurtulan kadın, yaşadığı dramı anlattı

Mehmet İNANBURSA,(DHA)-BURSA'da, ikiz bebeklerini tedavi ettirmek için geldiği kayınpederi A. Y.'nin 4. kattaki evinin önüne kurulan iskeleye çıkıp buradan kendini boşluğa bırakan 3 çocuk annesi Songül Y.'nin (29) tedavisi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sürüyor. Vucudunun bir çok yerinde kırıklar bulunan Songül Y. polise verdiği ifadesinde, Ben Muş'ta oturuyorum. Evlendiğim günden bu yana eşim Recep ve ailesi tarafından hakaret ve şiddet gördüm. Bursa'ya, göbek fıtığı olan 3 aylık ikizlerimi tedavi için geldim. Olay günü yine benim üzerime bıçakla yürüdüler. Kendimi odaya kapattım. Kapıyı açınca pencereye çıkıp önünde bulunan iskelede bir süre yürüdükten sonra kendimi boşluğa bıraktım.Eşim Recep Y., kayınpederim A.Y., kayınvalidem A.Y. ve kayınbiraderim B.Y.'den şikayetçiyim dedi.

Muş'ta yaşayan Songül Y. (29), üç yıl önce Recep Y. ile evlendi. Evliliklerinin ilk gününden itibaren eşinden ve eşinin ailesinden hakaret ve şiddet gördüğünü iddia eden Songül Y., üç ay önce Hasan ve Hüseyin adını verdikleri ikiz erkek bebeklerini dünyaya getirdi. Bebeklerine göbek fıtığı tanısı konulan Songül Y., tedavileri için eşinin ailesinin bulunduğu Bursa'ya geldi. Geçen hafta kayınpederinin merkez Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi'ndeki aparmana sıva amacıyla kurulan iskeleye çıkan Songül Y., 4'üncü kattan kendini boşluğa bıraktı. Vücudunda kırıklar bulunan Songül Y., Aileme küfür ettiler. Kayınvalidem bana bıçakla saldırdı. Kayın pederim, görümcelerim, kayınlarım beni ittiler. Bende odaya kaçtım. Daha sonra onlar da odaya gelince bende pencereden binanın dışında tadilat için kurulan iskeleye çıktım. İskelenin üzerinde biraz ilerledim gidecek yerim kalmayınca kendimi boşluğa bıraktım. dedi. dedi.

Polis, Songül Y.'nin şikayeti üzerine eşi Recep Y., kayınpederi A.Y., kayınvaldesi A.Y. ve kayınbiraderi B.Y. hakkında soruşturma başlatırken, doktorlar ise iki kez ameliyat olan genç kadının en az iki kez daha ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title