Haberler

Bursa Demet Akalın Hira'nın Doğum Günü Bayağı Verimliydi -hd

Bursa DEMET AKALIN HİRA'NIN DOĞUM GÜNÜ BAYAĞI VERİMLİYDİ -hdDEMET AKALIN HİRA'NIN DOĞUM GÜNÜ BAYAĞI VERİMLİYDİULUDAĞ'da konser veren Demet Akalın, kızı Hira'nın doğum günü için, Gelebilen arkadaşlarımız geldi.

Bursa DEMET AKALIN HİRA'NIN DOĞUM GÜNÜ BAYAĞI VERİMLİYDİ -hd

DEMET AKALIN HİRA'NIN DOĞUM GÜNÜ BAYAĞI VERİMLİYDİ

ULUDAĞ'da konser veren Demet Akalın, kızı Hira'nın doğum günü için, Gelebilen arkadaşlarımız geldi. Gelemeyenler çiçek, altın, mücevher gönderdi. Bu sene doğum günü bayağı verimliydi dedi.

Uludağ'ın gençlik festivallerinden 'Bilyoner Winterfest 2018'in ikinci etabında tekrar sahne alan Demet Akalın, genç hayranlarının yoğunluğuna dikkat çekip Ben de bugün küçük bir üniversiteli gibi giyindim dedi. Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, Hira'nın doğum günü çok güzel geçti. Gelebilen arkadaşlarımız geldi. Gelemeyenler çiçek, altın, mücevher gönderdi. Bu sene bayağı verimli bir doğum günüydü dedi.

HAYATTA KAYAK YAPMAM

Akalın, Uludağ'da kayak pistlerine olan ilgisi sorulduğunda da Michael Schumacher'in geçirdiği kayak kazasını örnek göstererek Hayatta kayak yapmam dedi. Akalın, Ben o işi 5-6 sene önce bıraktım. O zamanlar bir lifim atmıştı, hatta o sene bütün Uludağ konserlerini spor ayakkabı ile tamamladım. Yok anam... şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Demet Akalın Uludağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title