Haberler

Bursa Davutoğlu'ndan Gemlik'e Akraba Ziyareti

Davutoğlu'ndan Gemlik'e akraba ziyaretiESKİ Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Muratoba Mahallesi'nde oturan yakınlarını ziyaret etti.

Davutoğlu'ndan Gemlik'e akraba ziyareti

ESKİ Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Muratoba Mahallesi'nde oturan yakınlarını ziyaret etti. Mahalle meydanında vatandaşlarla da bir araya gelen Ahmet Davutoğlu, 11 yaşında, Muratoba Mahallesi'ne gelerek halasının oğlu Hayati Demirbaş için kız istediklerini anlattı. Davutoğlu, 'Rahmetli yengem buralıydı. Muratoba, benim Konya Taşkent'ten sonra ikinci memleketim. Gemlik'i ve Muratoba Mahallesi'ni çok seviyorum. Fırsat buldukça geldim ve gelmeye de devam edeceğimö dedi.

Muratoba'nın tarihte önemli bir yeri olduğunu kaydeden Davutoğlu, bereketli toprakların daha da bereketlenmesi için çalışma ve yatırımların devam edeceğini ifade etti. Muratoba gençlerine de seslenen Ahmet Davutoğlu, 'Muratoba kirazı, şeftalisi, zeytini işlemek varken devlet dairelerini kurtuluş kapısı görmeyin. Bu bölgenin zeytininin, kirazının, şeftalisinin kalitesini çok iyi biliriz. Zaten zeytin dendi mi Gemlik büyük bir markadır. Tek markadır. Bundan sonra daha sık geleceğim. Muratobalılar benim hemşerim. Konya Taşkent neyse, burası da benim için o demek. Her meseleniz ile ilgileneceğimö diye konuştu.

Mahalle halkının ve muhtarların yoğun ilgi gösterdiği Ahmet Davutoğlu'na kiraz, cevizli lokum, zeytin ve yaprak sarma ikram edildi. Davutoğlu'na Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ve Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, zeytin ve zeytin yağı ile zeytin sabunu hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Gemlik Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title