Haberler

Bursa: Dağlılar İftarda Buluştu

Bursa'da Orhaneli Keles Büyükorhan Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin (Dağ-der) Düzenlediği İftar Yemeğinde, Binin Üzerinde Üye Bir Araya Geldi.

Bursa'da Orhaneli Keles Büyükorhan Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin (DAĞ-DER) düzenlediği iftar yemeğinde, binin üzerinde üye bir araya geldi.

BUSKİ Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde, dua ve okunan ilahiler eşliğinde oruçlar açıldı. Çok sayıda parti temsilcisi, davetli ve üyelerin bir araya geldiği yemekte DAĞ-DER Başkanı Mustafa Kahraman, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Hedeflerinin, yörenin kültürünü yaşatarak gelecek nesillere aktarmak olduğunu ifade eden Kahraman, "Dernek olarak çalışmalarımızın en başında, eğitime verdiğimiz önem gelmektedir. Bizler dernek yönetimi olarak, elimizden geldiğince öğrencilere burs vererek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yıl oldukça fazla burs talebiyle karşılaştık. Bu taleplere karşılık verebilmek için sizin desteğinize ihtiyacımız var" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title