Haberler

Bursa'da Zincirleme Trafik Kazaları: 3 Yaralı

Bursa'da, Yağmur Sebebiyle Meydana Gelen İki Ayrı Zincirleme Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı.

Bursa'da, yağmur sebebiyle meydana gelen iki ayrı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Bursa-Ankara yolunun Akiniş rampasında meydana geldi. Hüseyin Macik'in kullandığı 16 BZ 195 plakalı araç, İsmail Keskin'in kullandığı 16 L 5702 plakalı araca, o da Üzeyir Yörümez idaresindeki 26 EY 938 plakalı araca çarptı. Kazaya Yusuf Bingül'ün kulandığı 16 CBD 97 plakalı araç da karıştı. Kazada yaralanan Yusuf Bingül, 112 Acil Servis ekibi tarafından Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri olay mahallinde tedbir alıp trafik akışını yavaşlatmaya çalışmasına rağmen bir zincirleme kaza daha oldu. İkinci kazada, İrfan Konduz'un kullandığı 16 GE 884 plakalı araç, önünde giden 16 N 3204 plakalı Yaşar Solak idaresindeki araca, o da 16 UN 811 plakalı Recep Yılmaz idaresindeki araca çarptı. Kazada İrfan Kunduz ve eşi Emine Kunduz başından yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinden geçmekte olan bir doktor yaptı. Olay yerine çağrılan ambulans geç kalınca, doktor kendi aracıyla

yaralıları Şevket Yılmaz Hastanesi'ne götürdü.

Kazalarla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

(SS-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title