Haberler

Bursa'da yolcu gibi bindiği minibüste böyle hırsızlık yaptı

Güncelleme:

Bursa'da bindiği yolcu minibüsünde arka koltuğa saklanan kimliği belirsiz kişi, şoförün aracı son durakta park etmesinin ardından saklandığı yerden çıkarak, 500 lirayı aldı.

Bursa'da bindiği yolcu minibüsünde arka koltuğa saklanan kimliği belirsiz kişi, şoförün aracı son durakta park etmesinin ardından saklandığı yerden çıkarak, 500 lirayı aldı. O anlar minibüsün güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, Mudanya ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bursa-Güzelyalı hattında sefer yapan yolcu minibüsünün şoförü Osman Çelik, kent merkezinden aldığı yolcuları İDO durağında indirdi. Çelik, son durağa geldiğinde tüm yolcuların indiğini düşünerek, kendisi de minibüsten indi. Yaklaşık 5 dakika sonra minibüse geri gelen Çelik, araçtaki 500 liranın yerinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine araç güvenlik kameralarını izleyen Çelik, kimliği belirsiz bir şüphelinin minibüsün en arka koltuğunda saklandığını ve daha sonra paraları aldığını gördü. Hırsızın güvenlik kamerası olmasına rağmen rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Olayla ilgili konuşan minibüs şoförü Osman Çelik, "Aldığım yolcuları Güzelyalı ilçesindeki İDO durağına bıraktım. Burada herkesin indiğinden emin olduktan sonra ben de dolmuştan indim. Yaklaşık 5 dakika dışarıda oyalandıktan sonra yeni sefer için tekrar dolmuşa bindim. Araçtaki parayı yanıma almamıştım ve o paranın yerinde olmadığını fark ettim. Aracımda 5 tane güvenlik kamerası var. Hemen cep telefonumdan kameraları izlemeye başladım. Kamera görüntülerinde bir kişinin arka koltukta saklandığını gördüm. Ben bunu hiçbir şekilde fark etmemişim. Sonra bu kişi önce arka kapıyı zorladı açamayınca ön tarafa yöneldi. Paraları fark edince paraları alıyor. Araba zaten dışarıdan kilitlendiği için arka kapıyı açamıyor o yüzden ön tarafa atlayıp ön kapıdan çıkıyor. Bu kişinin yakalanması için şikayetçi oldum ve bir an önce yakalanmasını istiyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osman Çelik Güzelyalı Bursa 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title