Haberler

Bursa'da Yangın Faciası: 2 Si Çocuk 3 Kişi Öldü

Bursa'da iki katlı bir evde çıkan yangında 4 ve 6 yaşlarındaki iki kız kardeş ile 18 yaşındaki halaları hayatını kaybetti.

Bursa'da iki katlı bir evde çıkan yangında 4 ve 6 yaşlarındaki iki kız kardeş ile 18 yaşındaki halaları hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi'nde saat 21.15 sıralarında iki katlı bir evde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Anne Selma Taşcı banyoda, baba Ferhat Taşcı ise bahçede güvercinlere yem verdiği esnada başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Evdeki tüpün patlamasıyla yangın şiddetini arttırdı.

Anne Selma Taşcı dışarıya çıkarken, 4 yaşındaki kızı Nazlı ile 6 yaşındaki kızı Zeynep ve 18 yaşındaki Ecem Taşçı yangında hayatını kaybetti.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Evin alt katında yaşayan dede Ahmet Taşcı (68) ve babaanne Hasibe Taşcı da (65) torunları ile kızlarını hayatını kaybetmesini çaresizce izlediler.

Çocuklarını dışarıya çıkaramayan anne Selma Taşcı ile baba Serhat Taşcı sinir krizleri geçirdi. Feryat edip baygınlık geçiren Taşcı çifti sakinleştirici yapılarak hastaneye götürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 ekibi sevk edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, yangının çıkış sebebinin soba,televizyon ya da tüp olabileceğini belirterek, "Şu an için netleşmiş bir şey yok. Komşuları ve görgü tanıkları ailenin televizyonunun bir kaç gündür arızalı olduğunu söylüyor. Kesin sebep, incelemeden sonra belli olur" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(YS-İHS

15.02.2013 23: 15: 19

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Selma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title