Haberler

Bursa'da Ulaşım Projeleri... - Bursa-ankara Karayolunda Yaptırılan Polis Okulu Kavşağı Açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesinin önemli ulaşım projelerinden biri olan Polis Okulu Kavşağı açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin önemli ulaşım projelerinden biri olan Polis Okulu Kavşağı açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bursa-Ankara karayolu üzerinde yaptırılan kavşağın açılışında, ''ulaştıran ulaşım'' hedefi doğrultusunda verdikleri bir sözü daha zamanında yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Yüksek İhtisas, Orhaneli, Merinos, Esentepe ve Polis Okulu kavşaklarının Bursa'yı hedefe bir adım daha yaklaştırdığını ifade eden Şahin, bu kavşağı da, daha önce açılan 4 kavşak gibi söz verdikleri süreden önce hizmete açtıklarını kaydetti.

Şahin, 500 metre uzunluğunda ve 28 metre genişliğindeki kavşağın 140 günde tamamlandığını ifade etti. Bursa'da başlayan değişim rüzgarının devam edeceğini belirten Şahin, ''Ulaşım, çevre projeleri, sosyal belediyecilik anlayışı ile değişim devam edecek. Arkadaşlarımla beraber (Bursa'ya özlenen belediyeciliği getireceğiz) dedik ve artık Bursa altın çağını yaşıyor'' diye konuştu.

Hikmet Şahin, yapımı devam eden Acemler Kavşağı'nı Ağustos ayının sonunda hizmete açacaklarını, Yakın Doğu Çevre Yolu'ndaki çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü belirterek, Ankara yolunda kesintisiz ulaşım için sırada Otosansit Kavşağı'nın yapımının bulunduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title