Haberler

Bursa'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'den Bursa istikametine gitmekte olan İbrahim Ören (51) idaresindeki 16 F 0288 plakalı özel otomobil, eski değirmen mevkiinde aşırı hız sebebiyle duble yolun ortasındaki su kanalını aşıp karşı şeride geçerek, Ökkeş Somuncu'nun (36) kullandığı 16 Y 1177 plakalı özel otomobile çarptı. Kazada, 1177 plakalı otonun sürücüsü Ökkeş Somuncu olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan Ökkeş Somuncu'nun eşi Asuman Somuncu (30) ile çocukları Setenay (12), Dilara (8) ve Fehmi

Somuncu (5) ile kardeşi Fehim Somuncu (44) yaralandı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulup yolun sağındaki su kanalına düşen özel otoda sıkışan Somuncu'nun cesedi, itfaiye tarafından güçlükle çıkarıldı.

Kazaya sebep olan 0288 plakalı aracın sürücüsü İbrahim Ören ise, sıkıştığı araçtan itfaiye tarafından çıkarıldı. Ağır yaralı olan İbrahim Ören 112 Acil Servis ambulansı ile Bursa'ya götürülürken, diğer yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

(SB-MŞ-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title