Haberler

Bursa'da Trafik Haftası Faaliyetleri

Bursa'da Trafik Haftası Çeşitli Faaliyetlerle Kutlanırken, İl Jandarma Komutanlığı'na Bağlı Trafik Timleri Terminalde Yolculara Broşür Dağıttı.

Bursa'da Trafik Haftası çeşitli faaliyetlerle kutlanırken, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri terminalde yolculara broşür dağıttı.

Sabah saatlerinden itibaren terminal içerisine kurulan standlarda hazır bekleyen jandarma görevlileri vatandaşlara kaza oluş şekillerini ve kazadan korunma yollarını fotoğraflarla anlatıp bilgilendirdi. Kapılarda vatandaşlara "Neden emniyet kemeri" yazılı broşürleri dağıtan trafik timleri, terminal giriş kapılarına da "Emniyet kemeri tekerlekli sandalyeler kadar bağlayıcı değildir", "Aşırı hız yolu değil ömrünüzü kısaltır" yazılı bez afişler astı. Hafta boyunca yapılacak olan çeşitli faaliyetlerle trafik ve trafik kurallarına uymanın öneminin vatandaşlara anlatılacağı bildirildi.

(UU -MŞ)

07.05.2007 18:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title