Haberler

Bursa'da Su Kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya ilçelerinde 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde su kesintisi yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya ilçelerinde 30 Nisan- 1 Mayıs tarihlerinde su kesintisi yapılacak.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi Hayran Caddesi'nde yapılacak içme suyu ana isale hattı bağlantı çalışmaları kapsamında 30 Nisan Çarşamba ile 1 Mayıs Perşembe tarihlerinde 00.10 ile 08.00 saatleri arasında; Osmangazi ilçesinde Dikkaldırım Mahallesi, Zübeyde Hanım Doğum Hastanesi ve civarındaki okullar (Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Lisesi ve Zübeyde Hanım Teknik ve Meslek Lisesi), Hüdavendigar Mahallesi Dikkaldırım, Mete, Esen ve Bent caddeleri arasında kalan tüm cadde ve sokaklar; Nilüfer ilçesinde BTSO Organize Sanayi Bölgesi, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü, NOSAB, Başköy Dökümcüler Sitesi, Bursa Kent Hali, Odunluk Mahallesi, Carrefour AVM ve civarındaki tüm işyerleri; Görükle-Dumlupınar, Görükle-Kurtuluş, Görükle-Sakarya, Görükle-Zafer, Görükle-İrfaniye, Görükle-Gökçe, Görükle-Büyükbalıklı, Kayapa-Çamlık mahalleleri, Hasanağa TOKİ ve Yolçatı, Konaklı, Çaylı, Karacaoba, Çatalağıl, Badırga, Doğanköy, Başköy köyleri ve Mudanya İlçe merkezinin tamamı, Güzelyalı, Altıntaş, Altınkum ve Çamlıbel mevkiilerinde su kesintisi yapılacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi 1 Mayıs Mudanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title