Haberler

Bursa'da Su Kesintisi

Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya ilçelerinde, hat çalışmaları nedeniyle 30 Nisan 1 Mayıs'ta bazı bölgelere su verilemeyecek.

Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya ilçelerinde, hat çalışmaları nedeniyle 30 Nisan- 1 Mayıs'ta bazı bölgelere su verilemeyecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinden (BUSKİ) yapılan açıklamaya göre, Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi Hayran Caddesi'nde yapılacak içme suyu ana iletim hattı bağlantı çalışmaları dolayısıyla 30 Nisan Çarşamba ve 1 Mayıs Perşembe günlerinde 00.10-08.00 saatlerinde su kesintisi uygulanacak bölgeler şöyle:

Osmangazi: Dikkaldırım Mahallesi Zübeyde Hanım Doğum Hastanesi ve civarındaki okullar (Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Lisesi ve Zübeyde Hanım Teknik ve Meslek Lisesi); Hüdavendigar Mahallesi Dikkaldırım, Mete, Esen ve Bent caddeleri arasında kalan tüm cadde ve sokaklar.

Nilüfer: Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi, Başköy Dökümcüler Sitesi, Bursa Kent Hali, Odunluk Mahallesi, Carrefour Alışveriş Merkezi ve civarındaki tüm iş yerleri, Görükle-Dumlupınar, Görükle-Kurtuluş, Görükle-Sakarya, Görükle-Zafer, Görükle-İrfaniye, Görükle-Gökçe, Görükle-Büyükbalıklı, Kayapa-Çamlık mahalleleri, Hasanağa TOKİ ve Yolçatı, Konaklı, Çaylı, Karacaoba, Çatalağıl, Badırga, Doğanköy, Başköy köyleri.

Mudanya:  İlçe merkezinin tamamı, Güzelyalı, Altıntaş, Altınkum ve Çamlıbel mevkileri. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Osmangazi Görükle 1 Mayıs Mudanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title