Haberler

Bursa'da Sezen Aksu Rüzgarı

Bursa'da Konser Veren Ünlü Sanatçı Sezen Aksu, Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

Bursa'da konser veren ünlü sanatçı Sezen Aksu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Procter&Gamble (P&G) firmasının 20'inci yılı kutlamaları kapsamında Fuar Açık Hava Tiyatrosu'nda sahneye çıkan Sezen Aksu, Bursalı hayranları için birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Binlerce sevenine unutulmaz bir gece yaşatan Minik Serçe, hareketli parçalarında coşturduğu hayranlarını, duygusal parçalarıyla da hüzne boğdu. Ünlü sanatçıyı dinlemeye gelen hayranları, konser öncesi tiyatro önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 40, 50 ve 60 YTL'den satılan biletleri pahalı bulan pek çok Sezen Aksu hayranı

ise şarkılara tiyatro dışındaki yeşillik alandan eşlik etti. Göremedikleri Sezen Aksu'nun sadece sesiyle yetinen sevenleri, "Onu zaten televizyonlardan izliyoruz. Sesini canlı olarak dinlemek de çok güzel. Görebilsek daha da iyi olurdu ama buna da şükür" diye konuştu.

Bu arada Aksu'nun 9 gün önce Muğla'nın Bodrum ilçesindeki konserinde giydiği kırmızı, göğüs dekolteli kıyafetini Bursa konserinde de giymesi dikkatlerden kaçmadı. 8 Eylül'e kadar geleneksel yaz konserlerine devam edecek olan Aksu, İzmir, Denizli, Antalya, Samsun, Van, Gaziantep, Adana ve Ankara'da sevenleriyle buluşacak.

(OSM-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title