Haberler

Bursa'da Şampiyonluk Coşkusu Bitmiyor

Zafer Sarhoşluğu Yaşayan Bursa Halkı Her Gün Yeni Bir Kutlama Organizasyonu Düzenliyor.

Yeşil beyazlı ekibin 47 yıl sonra yakaladığı başarının ardından zafer sarhoşluğu yaşayan Bursa halkı her gün yeni bir kutlama organizasyonu düzenliyor. Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesi sınırlarında bulunan Okçular çarşısı esnafı bugün çarşı içinde meşale şov ve tezahüratlarla Bursaspor'un şampiyonluk kutlamaları düzenledi. Sabahın erken saatlerinde çarşı içinde bulunan megafonlardan duyuru yapan esnaf, akşam saatlerinde Okçular çarşısı girişinde toplandı. Dükkanlarının önüne çıkan esnaf, önce meşalelerle görsel bir şov düzenledi, ardından da tezahüratlarıyla tüm çarşıyı inletti. Alış-veriş için çarşıya gelen Bursalılar da kutlamalara eşlik etti. Kadın erkek, genç yaşlı çarşı içinde davul zurna eşliğinde oynayıp şampiyonluğu gönüllerince kutladı.

3 YAŞINDAKİ çOCUKTAN TİMSAH ŞOV

Kutlamaların sürdüğü esnada Berat Cengiz isimli 3 yaşındaki çocuk esnafın önüne geçerek timsah yürüyüşü yapmaya başladı. Berat Cengiz'in yürüyüşünü alkışlayan esnaf daha sonra 3 yaşındaki küçük taraftarın arkasına takılarak timsah yürüyüşü zinciri oluşturdu.

Emre KOŞAK- İsmail YALVI/ BURSA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title